latinica  ћирилица
30/09/2015 |  08:57 | Аутор: Блиц

Мурињо љут: Примили смо смијешне голове

Менаџер Челсија Жозе Мурињо поново је љут на своје изабранике послије пораза у другом колу Лиге шампиона у Порту.

Португалац је послије синоћњег пораза од 2:1 рекао да је одбрана поново заказала и то на основним елементима игре.

- Гледали смо на десетине и десетине снимака како играчи Порта изводе корнере. Били смо апсолутно спремни за то, и тада у моменту када смо имали контролу, примимо гол послије корнера за који могу само да кажем да је бесмислен - каже Мурињо.

Сматра, да је његов тим изгубио због само двије грешке.

- Генерално, играли смо добро, али смо кажњени за двије грешке. Понекад се извучете, али ми нисмо, кажњени смо - додао је Португалац.

Иначе, острвски медији су одмах по завршетку меча осули паљбу по одлуци Муриња да у тим од почетка уврсти капитена Србије Бранислава Ивановића.

Тако је "Телеграф" поставио питање како је Србин избјегао "сјечу глава" са тако лошом формом и констатује да би послије меча са Портом Ивановић коначно могао да буде пресељен на клупу.

"Још веће изненађење како је у овом периоду успио да дође до капитенске траке. Од старта меча је било јасно да би Портов Алжирац Јасин Брахими могао добро да се забавља са српским играчем, и то се и показало тачним. Небројено пута је прошао поред њега, па и код водећег гола Порта. До полувремена, Брахими је добио седам дуела са играчима Челсија и до момента када је изашао, стигао је до десет. Ивановић је његова жртва био четири пута", избројао је извјештач британског дневника.