latinica  ћирилица
29/08/2015 |  19:14 | Аутор: Б92

Мурињо: Заслужили смо макар бод

Менаџер Челсија Жозе Мурињо рекао је да његова екипа није заслужила да изгуби у утакмици са Кристал Паласом у четвртом колу Премијер лиге.
Жозе Мурињо (ФОТО: Panoramic) -
Жозе Мурињо (ФОТО: Panoramic)

- Одиграли су веома добро, ово је фантастичан резултат за њих, али мислим да нисмо заслужили да изгубимо. Палас нам је задао много потешкоћа, мислим да је реми најправеднији исход. То би и даље био лош резултат за нас, али мислим да смо довољно урадили да узмемо макар бод - рекао је Мурињо, чији тим има само четири бода до сада.

- Голман и штопери су одиграли врло добро, нисмо тако примили голове. Створили смо много шанси, али морам да кажем да је било неколико играча који нису били у игри. А тешко је када нису сви на потребном нивоу јер Премијер лига је врло захтјевна. И тимови који се не боре за титулу имају сјајне играче - додао је португалски стручњак.

Мурињо је поновио да је задовољан својим играчима, као и да морају да се изборе са тренутном ситуацијом. Такође, додао је да неће тражити додатна појачања у посљедња два дана прелазног рока.

На питање да ли је био исфрустриран због одуговлачења Паласових играча, Мурињо је рекао:

- То је све дио игре – да се одузме вријеме, да се направи измјена, да се претвара повреда... Играју за побједу на Стамфорд Бриџу, не могу да очекујем да трче спринт како би извели гол-аут.