latinica  ћирилица
29/08/2015 |  12:31 | Аутор: СРНА

Екипа "ННМС" побједник турнира "Стритбол челенџ Градишка 2015"

Екипа "ННМС" била је најбоља међу мушким сениорским екипама на Другом турниру у уличној кошарци "Стритбол челенџ Градишка 2015", на коме је наступило више од 60 екипа у свим мушким и женским узрасним категоријама.
"Стритбол челенџ Градишка 2015" - Фото: СРНА
"Стритбол челенџ Градишка 2015"Фото: СРНА

Они су у узбудљивом финалу синоћ савладали екипу "Кафе Фортуна" резултатом 12:8, те уз побједничких пехар освојили и новчану нагараду од 1.500 КМ, док је другопласирана екипа нагарђена са 300 КМ.

У женској сениорској конкуренцији прво мјесто освојила је екипа "Кафе Океи", која је у финалу била боља од тима ЖКК "Козара".

Јелена Лазић из Градишке организације младих (ГРОМ), која је организатор турнира, истакла је да су веома задовољни како је протекао турнир, бројем пријављених екипа, те посјетом од 5.000 људи током пет дана.

Она је навела да Градишка организација младих жели младе да покрене да се баве друштвено корисним активностима и спортом, те да турнир у баскету постане традиционална спортска манифестација у Градишци.

Након финалних утакмица турнира, који је одржан на терену Средње стручне и техничке школе Градишка, одржан је концерт београдске групе "ТХЦ ла фамилија", која је постала позната по свом хиту "Играј и победи".