latinica  ћирилица
27/08/2015 |  13:52 | Аутор: Мондо

Бранковић: У преговорима смо са Бојиновићем

Директор Рукометног клуба Борац м:тел Владимир Бранковић потврдио је "ЕуроБлицу" да "црвено-плави" преговарају са некадашњим капитеном репрезентације Србије Мледеном Бојиновићем како би га ангажовали у наредној сезони, у којој шампиона БиХ игра квалификације за Лигу шампиона.

"Није тајна да преговарамо са Бојиновићем и да желимо да га видимо у нашем клубу. Свакако и са његове стране постоји интерес да заигра у Борцу, међутим још су преговори у току и никакав уговор није потписан. Ми имамо буџетски оквир из којег нисмо у могућности да излазимо, тако да је још све неизвјесно. Све ће бити познато до почетка квалификационог турнира Лиге шампиона", изјавио је Бранковић.

Бојиновић, који је у својој каријери наступао за Партизан, Барселону, Пари сен Жермен, Монпеље, Адемар Леон и Бидасоу био би велико појачање за Борац на турниру Лиге шампиона у бањалучком "Борику", који је на распореду 5. и 6. септембра.

"Црево-плави" ће у полуфиналу турнира ЛШ одмјерити снаге са аустријском Алплом, док се у другом полуфиналном огледу састају норвешки Елверум и ОЦИ Лајонс из Холандије.

Побједник турнира ће се придружити Групи Д Лиге шампиона у којој се налази пет клубова: Метлаург, Скјерн Хандболд, ХЦ Мотор Запорожје, Кадетен Шхафхаузен и ХЦМ Баиа Маре.

Друга и трећа екипа са бањалучког турнира играће у квалификацијама за ЕХФ куп.