latinica  ћирилица
27/08/2015 |  10:59 | Аутор: Б92

Надал извео "стриптиз" у Њујорку (ВИДЕО)

Шпански тенисер Рафаел Надал на занимљив начин је промовисао своју сарадњу са Томијем Хилфигером – партијом "стрип тениса" у центру Њујорка.
Рафаел Надал промовише бренд Томи Хилфигер (ФОТО: mirror.co.uk) -
Рафаел Надал промовише бренд Томи Хилфигер (ФОТО: mirror.co.uk)

Истог дана када су објављене Надалове рекламе доњег веша познатог бренда, он је извео стриптиз на импровизованом терену у "Брајант парку".

Шпанац је за противнике имао друге амбасадоре Томија Хилфигера, меч је започео у оделу, а када би изгубио поен морао је да скине један одјевни предмет са себе.

Јасно је да нико од модела није имао ни најмању шансу против шпанског тенисера, али им је Надал препустио неколико поена, довољно да остане без кравате, кошуље и јакне.

Шпанац је одиграо довољно добро да би остао у панталонама и није се скинуо као у реклами, до доњег веша.

"Мислим да смо се добро забавили", рекао је Надал.

Шпанског тенисера прави изазови у Њујорку очекују од понедјељка, када почиње УС Опен и када ће покушати да се искупи за лоше резултате на претходна три Гренд слема ове сезоне.

"Надам се да ћу бити спреман. Играо сам добро посљедњих недјеља. Мислим да сам у бољој форми него прије неколико мјесеци, али су онда дошли мечеви и сви знамо шта се десило. Али, увјерен сам да могу да одиграм добро", нагласио је Надал.