latinica  ћирилица
02/08/2015 |  17:52 | Аутор: ТАНЈУГ

УО Звезде одбио оставке Терзића и Божовића

Управни одбор Црвене звезде одбио је оставке генералн ог директора Црвене звезде Звездана Терзића и тренера Миодрага Гроф Божовића.
Стадион Црвене звезде - Фото: РТРС
Стадион Црвене звездеФото: РТРС

Предсједник клуба из Љутице Богдана Светозар Мијаиловић након сједнице изјавио да неће бити никаквих промјена.

"Терзић и Божовић су понудили оставке Управном одбору, али су оне једногласном одлуком одбијене", рекао је Мијаиловић.

"Терзић је разлоге оставке навео као морални чин послије лоших игара на старту сезоне. Састанак се наставља наредних дана и сви у управи су сложи и раде за добробит звездаша", додао је Мијаиловић.

Терзић и Божовић су међу првима напустили засједање на стадиону "Рајко Митић", али и најавили да ће се ускоро вратити.

Мијаиловић је додао да резултати на старту сезоне нису задовољавајући, али да екипа може да се бори за шампионску титулу.

"Изражено је да тим има потенцијал у борби за титулу. Наставићемо разговоре и сви учесници се слажу да наставимо да радимо у интересу Црвене звезде и да се договоримо око свих питања. Ријешени смо да акцију спроведемо у дјело", закључио је први човјек Звезде.

Стадион је послије њих напустио и предсједник кошаркашке секције Црвене звезде Небојша Човић, који је на питање да ли преузима чело фудбалског клуба одговорио:

"Знате ви кога би требало то да питате".

Поједини београдски медији спекулисали су да ће комплетно руководство Звезде поднијети оставке, као и да ће нови предсједник клуба бити Човић, на приједлог навијача.

Фудбалски клуб Црвена звезда је заказао ванредну сједницу Управног одбора послије лоших резултата на почетку сезоне и само једне побједе из пет утакмица.