latinica  ћирилица
01/08/2015 |  07:42 | Аутор: ТАНЈУГ

Божовић: Ако неко мисли да треба да идемо, онда дајте да идемо

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је Раднички заслужено освојио бод, али и поручио да је првенство тек почело и да екипа може да надокнади лош почетак сезоне.
Миодраг Божовић - Фото: Novosti.rs
Миодраг БожовићФото: Novosti.rs

"Раднички се одлично и организовао бранио. Нисмо створили много прилика у првом полувремену, а у финишу тог дијела игре спасио нас је Рајковић. У наставку смо са играчем више створили притисак, имали смо много центаршутева и промашили пенал. Бод заслужено иде у Ниш", рекао је Божовић на конференцији за медије послије утакмице.

Он је прокоментарисао повике навијача послије меча "Управа напоље".

"Многи ће рећи шта овај (Божовић прим. аут) "лупа", али тек је почела сезона и има још доста да се игра. Ако неко мисли да треба да се иде послије трећег кола, онда дајте да одемо", навео је црногорски стручњак.

На питање новинара зашто су у стартној постави Вукан Савићевић и Џошуа Паркер, Божовић је одговорио:

"Не форсирам Паркера и Савићевића. Вукан је на припремама био један од најбољих, много трчи. Грујић је стигао међу послједњима са Свјетског првенства на Новом Зеланду. Све је моја грешка и радим самостално, без притисака управе и менаџера".

Божовић је додао да су "црвено-бијелима" потребна појачања.

"Свакој екипи је потребно појачање, ако то јесте. Ако можемо да доведемо играча који ће нам донијети квалитет, онда би било добро. У било којој линији", рекао је тренер Црвене звезде.

Нјегов колега са клупе гостију, Милан Раставац, истакао је да је задовољан ремијем.

"Изузетно сам задовољан што смо остали непоражени и овај резултат ће нам много значити на плану самопоуздања. Специфична утакмица, није нам било лако, али честитао бих мојих играчима на борбености. Не желим еуфорију, али сам задовољан", закључио је Раставац.