latinica  ћирилица
07/07/2015 |  14:18 | Аутор: vecernjenovosti

Бјелица: Остварујем своје снове, хвала Обрадовићу и Фенербахчеу

Захваљујем се тренеру Флипу Сандерсу и цијелој организацији што су показали да вјерују у мене, једва чекам да им се придружим - каже Немања.

Људи у Србији ће имати поново некога за кога ће да навијају у најјачој кошаркашкој лиги на свијету - Немању Бјелицу. Српски репрезентативац ће потписати трогодишњи уговор са Минесотом за 11.7 милиона долара.

- Пресрећан сам што могу да објавим да ћу потписати уговор са Минесотом и тако остварити свој сан о игрању у НБА лиги. Хвала тренеру Флипу Сандерсу и цијелој организацији што су показали да вјерују у мене. Једва чекам да се придружим тиму и да им помогнем да буду конкурентни - рекао је Бјелица за “Јаху“.

Наравно, није заборавио да се захвали ни турском клубу.

- Желим да се захвалим мом бившем клубу Фенербахчеу, сјајним саиграчима и тренеру Обрадовићу за двије прелијепе године које сам провео у Истанбулу и за све оно што смо заједно остварили - закључио је Немања Бјелица.

"Wasserman media group", која заступа Бјелицу, потврдила је да ће Немања у наредних неколико дана отпутовати у Минеаполис на стандарне љекарске прегледе, послије којих уговор постаје НБА пуноправан.

То је изузетно важно због предстојећих обавеза Немање у репрезентацији Србије, односно како би на вријеме било завршено осигурање играча, обавезно по договору ФИБА-НБА.