latinica  ћирилица
01/07/2015 |  14:27 | Аутор: РТРС

И Клајн у Ливерпулу, "Редси" већ потрошили 56 милиона евра

Некадашњи десни бек Саутемптона Натанијел Клајн, нови је играч Ливепрула.
Натанијел Клајн - Фото: getty
Натанијел КлајнФото: getty

Клајн је са новим клубом потписао уговор на пет година и званично је представљен у новом клубу, преноси портал "mozzartsport.com".

За сада нема информација колико ће репрезентативац Енглеске зарађивати, али зна се да је на рачун "Светаца" Ливерпул морао да пребаци 17.500.000 евра на име обештећења како би наставио пословање са клубом од кога је прошлог љета купио Адама Лалану, Рикија Ламберта и Дејана Ловрена.

"Од тренутка кад је Ливерпул показао интересовање за мене био сам узбуђен и једва сам чекао да се посао заврши. Ово је трансфер из снова за мене, дошао сам у велики клуб, који има богату историју и једва чекам да почнем. Играо сам раније на 'Енфилд роуду', знам каква је атмосфера овдје и сигуран сам да ће ми амбијент на трибинама помоћи да успијем. Убијеђен сам да ће ме навијачи гурати ка што бољим играма", рекао је Клајн.

Иако се у почетку чинило да ће пословати без велике потрошње новца, јер су Милнер и Адам стигли без обештећења, Ливепрул је на досадашње доласке већ потрошио 56.000.000 евра.