latinica  ћирилица
22/05/2015 |  12:58 | Аутор: СРНА

Вучић: Посветити пажњу инвеститорима

Премијер Србије Александар Вучић рекао је да ће Влада наставити провођење реформи и привлачење инвестиција, али да инвеститори морају да имају сву пажњу локалних самоуправа и државе.

Вучић је, током посјете Руми поводом крсне славе ове општине - пренос моштију Светог Николаја, рекао да ће грађани већ крајем ове године осјетити "какав такав бољитак", а идуће године "значајан и јасан бољитак".

Он је навео да Влада помаже у развоју бизниса и запошљавању, али је поручио да мора још боље и више да се ради како би и резултати били видљивији.

Вучић је најавио ове и сљедеће године нова улагања у инфраструктуру у општини Рума, али и у цијелом Срему - пренијели су београдски медији.

"Не само што ће кроз општину Рума пролазити главни магистрални правац Нови Сад - Мачва, већ ћемо колико на лето и током целе 2016. године поправљати путну инфраструктуру у целом Срему", истакао је Вучић.

Вучић је у Руми присуствовао и отварању новог погона за производњу купаћих костима "Адриана текс", који ради у саставу италијанске компаније "Калцедонија".

Стални посао у компанији "Калцедонија" добило је 325 људи.