latinica  ћирилица
20/05/2015 |  17:28 | Аутор: Агенције

Продата половина карата за Робијев концерт

Свјетска поп мегазвијезда Роби Вилијамс наступће у сриједу 17. јуна на београдском Ушћу у склопу велике ''Let Me Entertain You'' турнеје. Службени капацитет концерта на Ушћу је 30.000, а већ је половина распродата и више од мјесец дана пред овај музички спектакл.

Како наводе организатори, Роби ће вас забављати не само пјесмом и наступом, већ и вицевима, необичним стајлингом и читавом харизмом којом плијени са стејџа.

Британски музичар на скорашњем концерту у Арени на острву Јас у Абу Дабију, наступао је пред више хиљада фанова који су имали прилику да у потпуном духу имена турнеје ''Let Me Entertain You'' уживају уз врхунску забаву коју им је припремио. Судећи по посјећености и атмосфери на претходним концертима ове турнеје, Београд дефинитивно може очекивати не само сјајну забаву коју Роби обећава већ и продукцију какву до сада публика у региону није имала прилике да види.

Током сет листе која је трајала два сата, Роби је повео публику у потпун занос изводећи неке од својих највећих хитова:''Feel''; ''Angels'', ''Milenium'', ''Rock DJ'', ''Candy''   али и обраде пјесама попут: ''Royals'' od Lordi i ''Bohemian Rhapsody'' групе Квин. Наступ на београдском Ушћу једини је концерт турнеје ''Let Me Entertain You'' у нашој регији.