latinica  ћирилица
26/04/2015 |  08:12 | Аутор: Агенције

Лалатовић: Ништа још није готово; Милинковић: Задовољни смо

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да трка за титулу није још завршена, иако је његов тим послије ремија против Партизана (0:0) остао на пет бодова заостатка.

"Не могу да будем задовољан резултатом, хтјели смо да побиједимо и смањимо предност, али нисмо успјели. У првом полувремену није виђена лијепа игра, Бабовић и Лазовић су имали шансе и то је било све. У наставку смо хтјели да дођемо до резултата, имали смо одличну прилику преко Паркера, али није постигао гол са пет метара. Касније је Партизан био бољи и имали смо среће. Била је ово борбена утакмица, са пуно дуела, Партизан је искусан тим и знао је да одигра на резултат", рекао је Лалатовић послије меча на конференцији за медије.

Он је додао да је Партизан ремијем у 148. "вјечитом дербију" ближи освајању титуле, али да се "црвено-бијели" неће предати.

"Наравно да није ништа готово, а то само лаик може да каже. Има још шест утакмица до краја и 18 бодова је у игри. Партизан је ближи титулу, али нећемо се предати".

С друге стране, тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је послије утакмице да је задовољан исходом и поручио да је његов тим направио значајан корак ка освајању титулу.

"Утакмица је почела са доста тензије и наравно да нису играчи криви за то. Било је тешко ући у меч због одлагања од 45 минута, али послије тога све је протекло у фер и коректоној атмосфери између играча и стручног штаба два тима. Партизан није дошао да освоји бод, већ да направи нешто више. Изашли смо високо, имали смо притисак и велику прилику Бабовића, који је није искористио. Звезда је била боља почетком другог дијела, Паркер је имао одличну шансу, али смо послије тога ми преузели контролу. Задовољан сам оствареним, иако смо могли више", рекао је Милинковић на конференцији за медије после утакмице.

Милинковић је истакао да ће "црно-бијели" урадити све да у наставку шампионата задрже пет бодова предности у односу на Црвену звезду.

"Желимо титулу и учинићемо све да дођемо до ње. Сада имамо бољи међусобни скор, што ме посебно радује. Партизан вечерас није ишао на бод, али и није играо без шпица јер је Грбић већ био на тој позицији претходних година. Хтјели смо да искористимо његову брзину, као и то што је већ био стријелац на овом стадиону", рекао је Милинковић.