latinica  ћирилица
23/04/2015 |  15:21 | Аутор: Агенције

Акојон раскинуо уговор с Партизаном

Амерички кошаркаш Џош Акојон споразумно је раскинуо уговор с Партизаном, саопштили су данас црно-бијели.

"Веома сам тужан што одлазим из Београда без освојене титуле и пласмана тима у Евролигу. Моја повреда рамена наставила је да се погоршава и узнемирен сам због тренутка када се догодила. Партизан има најбоље навијаче на свијету, никада нисам био дио нечег сличног. Желим им свима одлично здравље и успјех у свему што раде", рекао је Акојон.

Акојон, који је у редове Партизана стигао прије мјесец и по дана из кинеског Фошана, захвалио се саиграчима, тренерима и свима у клубу.

"Заувијек ћете бити моја породица, волим вас и хвала вам за вријеме које сте ме пустили да будем дио партизанове породице. Жао ми је што нисам био 100 одсто у могућности да вам помогнем на терену. Београд је диван град који ме је топло дочекао, никада нећу заборавити то искуство. Увијек ћу вас пратити и желим вам много успјеха у будућности", поручио је Акојон.

Он је на шест утакмица у АБА лиги просјечно биљежио 10,5 поена и 1,5 асистенцију, док је у Суперлиги одиграо само против Константина у Нишу, када је за 17 минута уписао 11 поена и двије асистенције.