latinica  ћирилица
23/04/2015 |  11:16 | Аутор: ТАНЈУГ

Бенитез: Идемо на побједу и у реваншу

Тренер Наполија Рафаел Бенитез изјавио је да његова екипа поштује Волфсбург и да ће ићи на побједу у реванш утакмици четвртфинала Лиге Европе.

Подсјећамо, у првом мечу прошлог четвртка италијански клуб је славио са 4:1.

"Знамо да Волфсбург има веома добру екипу. Морамо да радимо оно што смо радили у првој утакмици - да постижемо голове, да би нам било лакше да контролишемо меч. Поштујемо њемачки тим, јаки су на сваком дијелу терена", рекао је Бенитез.

Наполи ће вечерас наступити у измијењеном саставу у односу на прву утакмицу.

"Још не знам које играче ћу изабрати. Кристијан Мађио ће пропустити дуел, а могао је да буде у првом тиму. Морамо да процијенимо ситуацију. Увијек идемо на побједу, чека нас нови изазов, желимо да прикажемо добру игру и остваримо добар резултат без обзира на предност из прве утакмице", рекао је Бенитез.

Шпански стручњак је навео да Наполи жели да напредује, дође до Лиге шампиона и осваја трофеје.

"Предсједник Аурелио Де Лаурентис је обавио добар посао, а сљедећи корак је да смислимо како да напредујемо и доведемо клуб на ниво великих европских, као што су Барселона и Бајерн из Минхена. Навијачи желе побједе и морамо да видимо да ли стално можемо да будемо на нивоу потребним за борбу за скудето и трофеје", јасан је Шпанац.

У осталим реванш утакмицама четвртфинала Лиге Европа састају се Дњипро – Клуб Бриж (0:0), Фиорентина – Динамо Кијев (1:1) и Зенит – Севиља (1:2).