latinica  ћирилица
23/04/2015 |  09:22 | Аутор: РТРС

Чичарито: Мој најважнији гол у каријери (ВИДЕО)

Фудбалери Реал Мадрида пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона савладавши у реванш утакмици градског ривала Атлетико са 1:0.

Јунак побједе "Краљевског клуба" био је Мексиканац Хавијер Ернандес Чичарито који је постигао једини гол на "Сантијаго Бернабеу".

"Наравно, ово је мој најважнији гол јер је садашњост једино битна. Давао сам и раније важне голове, али оно што се рачуна јесте овај тренутак. Погодак ће ми дати самопоуздање, била је то сјајна асистенција. Ја сам дао гол, али ово је за све који су вјеровали у мене, за моје саиграче и моју породицу – гол је за све њих", рекао је Мексиканац.

"Тренер ми је прије неколико дана рекао да ћу играти – наставио сам да радим као иначе и био сам спреман. Атлетико је био достојан противник и хвала богу што смо победили. Што се тиче сљедећег противника, свеједно је, ако хоћемо да освојим трофеј, морамо да побиједимо све", рекао је Чичарито.

Жријеб полуфинала Лиге шампиона одржаће се у петак, а наступ међу четири најбоље екипе елитног клупског такмичења изборили су Бајерн, Барселона и Јувентус.