latinica  ћирилица
19/04/2015 |  18:03 | Аутор: РТРС

Сутра сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано вријеме, док су увече на истоку могуће слабе падавине. Јутарња температура од нула до шест, на планинама минус четири, на југу девет, а највиша дневна од 10 до 15, на сјеверу до 18, на планинама три, а на југу 20 степени Целзијусових.

Према прогнози Хидрометеоролошког завода Републике Српске, јутро ће бити претежно ведро, а у котлинским предјелима и уз ријеке магла, а на планинама хладно са умјереним мразем.

Током дана сунчано, док ће касно послијеподне на истоку доћи до повећане облачности, која ће у ноћи и пред јутро условити слабе и мјестимичне падавине.

У нижим предјелима падаће киша, а вишим ће провејавати снијег.

Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни. У подне и послијеподне у појачању посебно у Семберији и у планинама централног појаса.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница минус шест, Чемерно два, Хан Пијесак пет, Соколац осам, Сарајево, Бихаћ и Ливно 10, Бијељина и Нови Град 11, Приједор и Тузла 12, Зворник и Зеница 13, Вишеград 14, Мостар 16, Требиње 17 и Неум 18 степени Целзијусових.