latinica  ћирилица
13/04/2015 |  12:23 | Аутор: Б92

Матић: Спремни смо за дуеле са Јунајтедом и Арсеналом

Везиста Челсија Немања Матић изјавио је да је његова екипа спремна да се бори са Арсеналом и Манчестер јунајтедом за титулу у Премијер лиги.

Подсјећамо, Челси је у недјељу остварио 22. побједу у првенству, пошто је у 32. колу савладао Квинс Парк Ренџерс у гостима минималним резултатом.

"Плавци" су тако задржали седам бодова предности уз утакмицу више у односу на другопласирани Арсенал. Пред Челзисјем су дуели са Манчестер јунајтедом и Арсеналом.

"Ми смо спремни да се боримо са њима и знамо да ће бити тешко. Остало нам је седам утакмица до краја, морамо да побиједимо на четири како бисмо освојили титулу и мислим да можемо задржати предност коју имамо", рекао је српски фудбалер у дресу Челсија Немања Матић.

Можда и пресудни корак ка титули Челси је направио на "Лофтус роуду", а херој тог меча био је Сеск Фабрегас који је постигао једини погодак у 88. минуту.

"Било је веома тешко јер је КПР играо одличну утакмицу. Тешко нам је било да на малом терену имамо контолу и играмо своју игру, али су се сви играчи борили и дали све од себе. Заслужили смо на крају да побиједимо, а Сеск је показао да је веома важан за нас и тако ће и бити у наредних седам утакмица“, додао је Матић.