latinica  ћирилица
07/03/2015 |  10:17 | Аутор: vecernjenovosti

Београд: Двије жене рањене, трећа изгубила живот

У Београду су током ноћи двије жене задобиле тешке повреде нанијете ватреним оружјем, а једна дјевојка је довезена у Хитну помоћ са тешким повредама, нанијетим под неразјашњеним околностима и она је преминула.

У Београду су током ноћи двије жене задобиле тешке повреде нанијете ватреним оружјем, а једна дјевојка је довезена у Хитну помоћ са тешким повредама, нанијетим под неразјашњеним околностима и она је преминула, изјавила је јутрос Тањугу портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

У 21.40 сати у Дарвиновој улици, на Вождовцу, код поште, жена од око 40 година заодобила је тешку трауму, устрелну рану лијевог колена и она је превезена на реанимацију.

Она је лекарима Хитне помоћи рекла да је погођена залуталим метком.

У 03.05 часова у Хитну помоћ је приватним возилом довезена женска особа од око 25 година са прострелним и устрелним повредама доњих екстремитета.

 Она је после збрињавања пребачена на реанимацију Ургентног центра.

У 03.15 сати у Хитну помоћ је, такође, приватним аутомобилом довезена женска особа од око 20 година са изузетно тешким повредама насталим под, за сада, не неразјашњеним околностима и љекари су само могли да констатују смрт.

Позвани су полиција и истражни судија.

У главном граду Србије су се током претходне ноћи догодила и три саобраћајна удеса у којима је више особа задобило лакше повреде.