latinica  ћирилица
06/03/2015 |  23:06 | Аутор: sportske.net

Човић: Звезда ће бити приватизована

Гостујући у емисији "Кажипрст" на телевизији Б92 Небојиша Човић дотакао се у петак актуелне теме која се тиче приватизације највећих клубова у Србији.

Питање приватизације поново је актуелизовано у текућој недјељи након изјава премијера Александра Вучића у којима је објаснио како у датом тренутку нема снаге ни подршку да покрене приватизацију Црвене звезде и Партизана.

Током поподнева Небојша Човић гостовао је на ТВ Б92 а водитељка емисије кажипрст Сузана Трнинић од првог човјека КК Црвена звезда добила је ексклузивну информацију која се тиче приватизације тог клуба.

"Што се тиче приватизације клубова, са том причом се започело прије годину дана и мој лични став је да против тога немам ништа против. Морам да вам кажем и још нешто, ексклузивно - КК Црвена звезда ће вјероватно у нову сезону ући са концептом приватизације. Вјерујем да ће већ бити приватизован" рекао је Небојша Човић.

Подсјећамо да је КК Црвена звезда са Малог Калемегдана 2012. године уведен у план реорганизације који би требало да буде спроведен до краја 2016. године.

Небојша Човић од тада се налази на челу клуба у складу са договором који су потписали Црвена звезда и ФМП из Железника. Човићев клуб преузео је име и грб КК Црвена звезда а ове године је од укупног дуга Црвене звезде санирано 2 милиона евра заосталих дуговања.