latinica  ћирилица
06/03/2015 |  07:55 | Аутор: РТРС

Борац дочекује Металург, пренос на РТРС од 20.55

Рукометаши Борац М:тела састају се данас од 20 часова и 55 минута, уз директан пренос на нашој телевизији, са екипом Металурга у претпосљедњој утакмици текуће сезоне СЕХА Газпром Јужни ток лиге.

Подсјећамо, македонска екипа је савладала изабранике Игора Рађеновића у Скопљу у првом дијелу сезоне.

Борац је у прошлом колу поражен на гостовању у Загребу, док је Металург претрпио пораз у Нашицама од Нексеа, директног конкурента за завршни турнир.

"Црвено-плави" улазе у меч са тимом Лине Червара са претпосљедњег мјеста на табели и учинком од двије побједе, једног неријешеног резултата и 13 пораза, док је македонски представник на седмој позицији ас 15 бодова.

"У односу на прошлу сезону, Металург је знатно измијенио тим, сва звучнија имена која су имали у свом саставу су их напустили, те сад тренер Червар на располагању има изузетно подмлађену екипу. Највећа опасност пријетиће нам управо од тренера Червара и његовог постављања тактике јер нам је већина играча која сада игра за њих непознаница. Међутим, учинићемо све и надам се да ће стићи до побједе, а потом и славити против Нексеа у посљедњој утакмици овогодишње сезоне регионалног такмичења", истакао је тренер Борца Игор Рађеновић.

Меч Борац М:тел - Металург игра се у спортској дворани "Борик" са почетком у 20 часова и 55 минута.