latinica  ћирилица
28/02/2015 |  17:51 | Аутор: СРНА

Сарајево,пуцњава: Рањено једно лице

Једна особа рањена је данас када је на њу из ватреног оружја пуцано у сарајевском насељу Маријин Двор.
Полиција Федерације БиХ - Фото: СРНА
Полиција Федерације БиХФото: СРНА

Пуцњави која се десила испред једног угоститељског објекта претходила је туча која је почела у објекту, а завршила је рањавањем З.Н. /37/, потврдио је портпарол МУП-а Кантона Сарајево Ирфан Нефић.

"Пуцњава се десила у 16.35 часова. Прво је дошло до туче у објекту између двије особе. З.Н. /37/ и М.А. /25/ су се потукли, а затим су изашли испред објекта гдје је дошло до обрачуна уз употребу ватреног оружја", изјавио је Нефић.

Том приликом је З.Н. рањен у наткољеницу. Екипа Хитне помоћи му је пужила помоћ и превезен је на Клинику ургентне медицине, јавља "Кликс".

Други учесник М.А. је пронађен у Улици Франца Лехара, а у његовој близини је пронађен и пиштољ. Пронађен је још један пиштољ у близини угоститељског објекта "Пиплс" за којег се утврђује власништво.

На Клинику ургентне медицине Клиничког центра Универзитета у Сарајеву је примљен З.Н. /37/ коме је дијагностикована устријелна рана лијеве наткољенице и упућен је на даље лијечење на Клинику за ортопедију и трауматологију, рекла је портпарол Клиничког центра Муамера Шехић.