latinica  ћирилица
26/02/2015 |  13:40 | Аутор: СРНА

У петак облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно облачно, са слабом локалном кишом, а више падавина очекује се у централним дијеловима током ноћи на суботу, саопштили су метеоролози.
Облачно вријеме са кишом - Фото: илустрација
Облачно вријеме са кишомФото: илустрација

У Републици Српској биће облачно и углавном суво вријеме, само ће на југу и југоистоку бити слабих падавина, а на планинама на југоистоку и слаб снијег.

На сјеверу и истоку понегдје ће бити и магловито, углавном током јутра, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Најнижа јутарња температура биће између минус један и четири степена, на југу од три до седам степени, а највиша дневна између пет и 11, на југу од девет до 14 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус четири, Мраковица нула, Иван-седло и Чемерно један, Дринић два, Калиновик, Мркоњић Град и Рибник три, Jајце, Соколац, Гацко и Тузла четири, Бихаћ, Бугојно, Градачац, Сански Мост, Сарајево, Сребреница и Зворник пет, Бањалука, Бијељина, Добој, Дрвар, Фоча, Невесиње, Нови Град, Србац и Зеница шест, Горажде, Рудо и Ливно седам, Вишеград осам, Билећа девет, Требиње 11, Мостар 12, Столац 14 и Чапљина 15 степени Целзијусових.