latinica  ћирилица
30/01/2015 |  09:09 | Аутор: ТАНЈУГ

"Делије" расплакале Сашу Обрадовића (ВИДЕО)

Тренер кошаркаша Албе Саша Обрадовић рекао је да је веома емотивно доживио меч против Црвене звезде и поручио да му много значи дочек који су му приредили навијачи.

"Скоро нисам осјетио овакав амбијент, лијепо је играти, па нека сам и на супротној страни. Емотивно сам одреговао, није лако, на крају крајева свој је народ, а камоли када си Звездино дијете. Невиђено ми значи дочек и било је тешко водити утакмицу против бившег, вољеног клуба, хвала навијачима. Најбољи су, иако су и наши добри", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Он је истакао да је Звезда сасвим заслужено остварила прву побједу у Топ 16 фази Евролиге послије четири пораза.

"Нисмо контролисали игру, поготово у нападу, и имали смо много изгубљених лопти. Тешко је било вратити се у игру и надокнадити заостатак, али немам ништа да замерим играчима. Очигледно је да можемо боље, моји играчи су пали у атмосфери", рекао је Обрадовић, уз оцјену да је Црвена звезда одиграла можда и најбољи меч ове сезоне.

"Алба нема велике циљеве послије пласмана међу 16 најбољих у Европи, али данас нисмо научили лекцију, јер сам очекивао бољу игру. Све честитке Звезди, која није играла у посљедње вријеме на најбољем нивоу, и поред побједа. Вечерас је одиграла можда најбољи меч и честитам јој на томе", казао је Обрадовић.

Навијачи у Пиониру сјајно су дочекали бившег играча београдског клуба, коме су пред почетак сусрета приредили овације.
Неколико минута узвикивали су његово име, а, ганут дочеком, Обрадовић није скривао емоције и сузе.

Црвена звезда се одужила Обрадовићу поклоном за његов 46. рођендан, уручен му је урамљен дрес "црвено-бијелих" са бројем шест, којег је носио током играчке каријере.

У наредном 6. колу Топ 16 фазе Црвена звезда дочекује 5. фебруара екипу Жалгириса, док Алба дан касније дочекује Панатинаикос.