latinica  ћирилица
28/01/2015 |  14:23 | Аутор: СРНА

У четвртак облачно и топлије

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме уз дневну температуру од један до осам степени Целзијусових.Ујутру ће бити хладно са мразом.
Киша, облачно - Фото: РТРС
Киша, облачноФото: РТРС

На сјеверу и истоку око ријека и по котлинама биће магле. Током дана очекује се суво уз сунчане периоде и благи пораст температуре, сапштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Увече се нова облачност премјешта са запада и доноси кишу на југ и запад, а снијег у више предјеле на западу. У ноћи ка петку киша ће се полако ширити ка осталим предјелима,

У БиХ данас преовладава облачно вријеме са снијегом, на југу умјерено до претежно облачно и углавном без падавина, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 10, Чемерно, Иван-седло и Купрес минус четири, Соколац минус два, Мркоњић Град минус један, Гацко, Градачац, Сарајево, Сребреница и Тузла нула, Бихаћ, Јајце и Ливно један, Невесиње, Фоча, Бијељина, Добој и Зеница два, Бањалука, Горажде, Приједор, Нови Град, Вишеград и Зворник три, Србац четири, Мостар осам, Требиње и Билећа девет степени Целзијусових.