latinica  ћирилица
20/11/2014 |  16:59 | Аутор: РТС

Радник запослен у ЈСД Партизан покушао самоубиство

Фудбалски клуб Партизан саопштио је медијима да је радник који је данас покушао самоубиство запослен у ЈСД Партизан, а не у фудбалском клубу.

"Поштовани, поводом информације која се појавила у медијима да је Горан З. стар 40 година покушао самоубиство на стадиону у Хумској, обавјештавамо вас да је он радник ЈСД Партизан, а не ФК Партизан. У вези са тим све информације можете добити од генералног секретара ЈСД Партизан Милана Обућине и директора стадиона Партизана Александра Степановића", наводи се у саопштењу фудбалског клуба Партизан.

Подсјећамо, данас се у медијима појавила информација како је радник запослен у фудбалском клубу Партизан покушао је да се убије на стадиону у Хумској, али га је у посљедњем тренутку спасио колега коју су пренијели поједини београдски медији.

Исти медији пренијели су информацију  да је човјек који је задужен за одржавање терена покушао да се објеси, пошто је био незадовољан начином исплате зарада. Он је, наводно, био у групи штрајкача који су прије неколико дана одлучили да обуставе рад због односа управе према запосленима. Послије инцидента, на стадиону у Хумској дошли су полиција и хитна помоћ како би ситуацију довели у нормалу.