latinica  ћирилица
31/10/2014 |  10:24 | Аутор: sportal.rs

Лалатовић размишља о одласку с "Маракане"?

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић размишља о одласку с "Маракане".

Елиминација из Купа Србије, врло слаба и неефикасна игра црвено-бијелих, једна побједа у посљедње четири утакмице, разлог су незадовољства Љутице Богдана. Тренер каже да тренутно нема шта да промијени.

"Ово је максимум! И бодовно и што се тиче игре. Немам више шта да промијеним, све сам пробао, сви играчи су добили велику шансу. Ако не побиједимо Рад, није искључено да ће доћи до разлаза. Биће све много боље на прољеће, али потребно је прегурати ствари дотад", сазнаје Курир да се овим ријечима Лалатовић повјерио блиском пријатељу.

Из клуба са "Маракане" су почетком сезоне истакли да желе титулу, али да она није приоритет колико финансијска стабилизација и подмлађивање тима. Да не може све одмах и сада и да је потребно одредити приоритете посебно у ситуацији у којој су црвено-бијели, када су играчи мјесецима неплаћени, потврда су минуле године, па би можда руководство с "Маракане" за промјену требало да истрпи младог стручњака и пружу прилику њему и играчима.

Такође, за Курир је потврдио један члан најужег руководства црвено-бијелих да ће се причати о Лалатовићу послије првенственог меча против Рада.