latinica  ћирилица
23/10/2014 |  11:59 | Аутор: sportske.net

Мачван: Коме смета притисак, нека ради у канцеларији

Повратник у редове Партизана Милан Мачван признаје да црно-бијели нису навикли да губе и да послије резултатског неуспјеха у дуелу са Банвитом више нема оправдања ни за једног појединца.

Подсјећамо, кошаркаши Партизана НИС уписали су у сриједу увече пети везани пораз у свим такмичењима а други узастопни на старту Еврокупа.

Шампион Србије пораже је пуном "Пиониру" изгубио од Банвита а најефикаснији у Партизану Милан Мачван, који је одиграо прву утакмицу од повратка у клуб, рекао је да нема оправдања за пораз.

"Послије овог пораза више нема оправдања. Имали смо сјајну подршку са трибина. Ипак, потребно нам је и вријеме, имамо младе играче који до сада нису имали важне улоге. Партизан није навикао да губи, нормално је да увијек постоји притисак. Ипак, ко не може да се носи са притиском, може да ради у канцеларији", рекао је Мачван.

Милан Мачван убацио, у сусрету са Банвитом, имао је учинак од 15 поена, 7 скокова и 5 асистенција чиме је израстао у најбољег појединца у црно-бијелом тиму иако је на терену провео 30 минута.