latinica  ћирилица
19/10/2014 |  13:01 | Аутор: РТРС

Дерби из угла тренера "вјечитих" ривала

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић након побједе од 1:0 у "вјечитом дербију" рекао је да су црно-бијели заслужено славили, док је његов колега из Црвене звезде Ненад Лалатовић констатовао да је млади тим платио цијену неискуству.

"У првом полувремену били смо конфузни, док смо у другом били боља екипа, промашили смо три-четири зицера прије гола и били много опаснији од Звезде. Ово је важна и заслужена побједа за нас, не знам који нам је ово тријумф у низу. Почело је од прошлог дербија, али идемо даље, у четвртак нас чека меч против Бешкиташа", рекао је Николић послије утакмице, а пренијела спортска централа.

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да нема шта да замјери својим играчима, јер црвено-бијели нису имали среће са реализацијом.

"Имамо млад тим, Јовић је дебитовао у дербијима са 16 година, имао је двије стопостотне шансе и морали смо да водимо са три гола разлик на полувремену. Били смо бољи у том периоду, Партизан је послије преузео иницијативу и био бољи за тај један погодак. Немам шта да замјерим момцима, окрећемо се сљедећим утакмицама", рекао је Лалатовић.