latinica  ћирилица
18/10/2014 |  09:00 | Аутор: РТРС

СЕХА лига: Борац против Радничког тражи прву побједу

Рукометаши Борца састаће се у оквиру шестог кола регионалне СЕХА Јужни ток Гаспром лиге са екипом Радничког из Крагујевца.

Играчи Игора Рађеновића имају четири пораза уз један неријешен резултат, док са друге стране тим из Крагујевца у пет одиграних кола има учинак од једне побједе, једног неријешеног резултата и три пораза.

Меч са Радничким је прилика да Бањалучани дођу до прве побједе у овогодишњем издању СЕХА лиге.

"Искрено се надам да ћемо уписати прва три бода, један смо уписали против Војводине, иако смо у том мечу очекивали сва три. Међутим, то је спорт, тако да се надамо да ћемо сутра доћи до прве побједе у овој сезони", казао је рукометаш Борца Даворин Вујовић.

Борац је у првом мечу одиграном у Крагујевцу поражен са два гола разлике, међутим, тада се видјело да је то екипа сличног квалитета Бањалучанима.

"На меч у Крагујевац смо отпутовали ровити, али смо и са таквом екипом имали шансу да играмо, показали смо да смо равноправни са њима, тако да очекујемо побједу", казао је Вујовић.

У тиму Борца нема повријеђених играча, тако да су за меч са Радничким сви играчи на располагању тренеру Рађеновићу.

Евентуалном побједом у мечу са Крагујевчанима, бањалучки рукометаши ће скинути притисак са себе.

"Одиграно је шесто коло и мислимо да је вријеме да упишемо прву побједу, сасвим сигуро ћемо себи много олакшати даљи ток лиге те скинути притисак са себе".

Утакмица између Борца и Радничког игра се у суботу у спортској дворани "Борик" са почетком у 20.00 часова.