latinica  ћирилица
16/10/2014 |  10:17 | Аутор: Агенције

Студент из Тешња Јосип Крижановић нестао у Осијеку

Јосип Крижановић (19) из Тешња, студент прве године осјечког Електротехничког факултета, нестао је у ноћи између суботе и недјеље у Осијеку, јављају славонски медији.

Након ноћног изласка у осјечкој Тврђи, Јосип се око 2 сата послије поноћи запутио према стану у Доњи град, од када му се губи сваки траг.

"Пријатељ ми је послао поруку да је Јосип отишао кући и да кренем пред њега. Кренуо сам бициклом, али нисам наишао на њега. Од тада му се губи сваки траг. У Осијеку је тек три седмице", казао је Јосипов брат Данијел поводом мистериозног нестанка, пише Глас Славоније.

Нестали Јосип висок је 187 центиметара, има равну кестенасту косу и очи исте боје те овално лице и средње је тјелесне грађе.

Ако неко има било какву информацију о несталом бруцошу, може то дојавити полицији на бесплатни број телефона 122 (БиХ), 192 (Хрватска), или доћи у најближу полицијску станицу, те путем e-mail на адресу nestali@nestali.hr . Исто тако све информације се могу јавити Данијелу, брату несталог студента, на број телефона 00 385 95 895 73 08.

Јосипов профил уврштен је у хрватску националу евиденцију несталих особа и на интернету се може погледати на адреси www.nestali.hr. Породица и пријатељи несталог Јосипа апелују на институције и медије да се интензивније укључе у потрагу.