latinica  ћирилица
15/10/2014 |  17:19 | Аутор: РТРС

Милан се укључио у трку за Настасићем

Српски фудбалер Матија Настасић ће промијенити средину, а повратак у Италију је све извјеснија опција, пишу италијански медији а преносе спортске.нет.

Након спекулација да је за његове услуге показао интересовање Јувентус, али и Интер, Матија Настасић се од данас доводи у везу са "росонерима".

Према писањима италијанских медија, Милан је заинтересован да доведе српског репрезентативца у јануару на позајмицу, са правом откупа уговора на крају текуће сезоне. Шта више, Италијани тврде да су "росонери" већ послали иницијелну понуду за младог дефанзивца који је последњи пут на терен у дресу Ситија истрчао у августу на мечу Комјунити Шилда.

Милан вјерује да Матија и даље има потенцијала да реализује квалитете које је наговијестио и показао прво у Фиорентини, а потом и у Манчестер ситију, гдје је под вођством претходног менаџера био један од најважнијих играча у тиму шампиона.

Пелегрини је у међувремену изгубио повјерење у српског фудбалера, чије мјесто суверено чувају капитен Компани, мартин Демикелис и Мангала као најновије појачање које се све више намеће.