latinica  ћирилица
02/10/2014 |  13:03 | Аутор: РТРС

У Бијељини изгорио угоститељски објекат

У Бијељини је рано јутрос пожар захватио круг некадашње фабрике обуће ''Зенит '' у Тиршовој улици.

У ватри је изгорио угоститељски објекат ''Несаница'', који је требало да буде отворен вечерас. Узрок ватре за сада није познат. Према незваничним информацијама експлодирала је плинска боца.

Од угоститељског објекта остало је згариште. Ватра је прво захватила кровну конструкцију, а потом се проширила и на унутрашњост локала. Њено ширење поспјешило је хиљаду пари обуће које је било ускладиштено на тавану. Двије ватрогасне екипе су на терену од четири часа и успјеле су да спријече да се ватра са угоститељског објекта прошири на околне објекте.

У Територијалној ватрогасној јединици Бијељина јутрос у 4 сата и 7 минута добили су дојава о пожару. Међутим, када су стигли на лице мјеста, пожар је био већ у разбукталој фази. Ипак, брзом интервенцијом ватрогасци су успјели да локализују пожар.

Власник простора Дејан Димић у незваничном телефонском разговору рекао је да објекат није осигуран и да му узрок ватре није познат. Ни закупац локала, који је требало прве госте да прими вечерас, није био расположен за изјаву.

Полицијски службеници и противпожарни инспектори још врше увиђај који је отежан због велике количине дима, а ватра још тиња.