latinica  ћирилица
24/09/2014 |  15:21 | Аутор: СРНА

Козарска Дубица: На "Воће фесту" 30 излагача

У Козарској Дубици данас је одржана привредно-туристичка манифестација "Воће фест", на којој је учествовало 30 излагача из ове и сусједних општина.

Манифестацију је отворио начелник општине Козарска Дубица Миле Злојутро, који је са предсједником Скупштине општине Небојшом Миловчевићем обишао штандове и поздравио учеснике.

"Задовољство ми је бити овдје због великог броја излагача и атмосфере на манифестацији, посебно када знамо каква је ова година за пољопривреду уопште, па и за воћарство", рекао је Злојутро.

Он је подсјетио да су велике количине падавина, укључујући и лед, на неколико подручја у Козарској Дубици уништиле воћњаке.

Свим учесницима манифестације "Воће фест" уручене су захвалнице и поклони, а бројни грађани су могли уживати у умјетничком програму и наступу Културно - умјетничког друштва "Младост", дубичких тамбураша и малишана из Дјечијег вртића "Пчелица".

Пети по реду "Воће фест" у Козарској Дубици организовала је општинска Туристичка организација у сарадњи са Одјељењем за пољопривреду.

Покровитељ манифестације је општина Козарска Дубици, а медијски покровитељ Јавно предузеће Центар за информисање и културу.