latinica  ћирилица
16/09/2014 |  17:44 | Аутор: Агенције

ФСС креће у обнову "Маракане" и "ЈНА"

Фудбалски савез Србије донио је одлуку да средства добијена УЕФА употријеби за обнављање стадиона Црвене звезде и Партизана.

На сједници Одбора за хитна питања Фудбалског Савеза којом је предсједавао Томислав Караџић, једногласно је констатовано да репрезентација Србије представља приоритет у раду и активностима. Такође, одлучено је да је све подређено успјешном старту у квалификацијама за Европско првенство 2016. и пласману Србије на завршни турнир у Француској.

То тијело је одлучило да, по одобрењу коришћења средстава од стране УЕФА, она буду усмјерена у обнављање освјетљења на стадиона Црвена звезде по највишим стандардима, и промјену травнате подлоге на стадиону Партизана.

Прије тога, делегирани представник УЕФА доћи ће у посјету Фудбалском савезу Србије, обавити стручну анализу и дати завршно мишљење послије чега ће бити одређени редослед послова и динамика радова.

Изражено је и задовољство због добрих резултата млађих селекција ФСС, али је наложено руководству и селекторима свих категорија да анализирају постојећу ситуацију и прошире такмичарску базу за како би спремни дочекали све изазове и искушења наредних утакмица.