latinica  ћирилица
16/09/2014 |  17:11 | Аутор: РТРС

Радојичић: "Врбас" заслужује друштвену пажњу

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић сматра да Кајак-кану клуб "Врбас" заслужује друштвену пажњу зато што популарише спорт, учествује у међународним догађајима и такмичењима, те популарише град Бањалуку и Републику Српску.
Игор Радојичић у ККК "врбас" Бања Лука - Фото: СРНА
Игор Радојичић у ККК "врбас" Бања ЛукаФото: СРНА

"Чланови овог клуба дали су свој допринос и у мају, када су спасавали и помагали угроженом становништву од поплава", рекао је Радојичић.

Он је након данашње посјете Кајак-кану клубу "Врбас" Бањалука рекао да је ријеч о клубу са веома дугом традицијом, који наредних година има пред собом организацију неколико важних европских и свјетских првенстава.

Никола Станковић из Кајак-кану клуба рекао је да је за клуб значајна посјета предсједника Парламента Српске, јер је то показатељ да ипак неко препознаје и цијени оно што клуб ради. Станковић је са Радојичићем разговарао о историји клуба и његовим програмима и плановима. Он је упознао Радојичића са предстојећом организацијом Европског и првенства за сениоре 2015. године, те организацијом Свјетског првенства за сениоре 2016. године.