latinica  ћирилица
16/09/2014 |  12:24 | Аутор: Глас Српске

Јачање односа Борца и Звезде

Пријатељски сусрет Борца и београдске Црвене звезде биће одигран на Градском стадиону у Бањалуци, у петак, 10. октобра у 17 часова.
 - Фото: ФОНЕТ
Фото: ФОНЕТ

То је дефинитивно договорено на јучерашњем састанку представника два клуба на београдској "Маракани". У делегацији "црвено - плавих" били су предсједник Драшко Илић, потпредсједник Дарко Љубојевић, директор Роберт Зрилић и скаут Дамир Шпица, које је угостио вршилац дужности генералног секретара "црвено - бијелих" Звездан Терзић.

"Разговарали смо и о интересним сферама два клуба, као и о томе да наши млађи тренери долазе у Црвену звезду на усавршавање. Покренута је иницијатива да се у што скорије вријеме одиграју сусрети свих старосних селекција два клуба. Наравно уз све то циљ је и јачање пословне сарадње са Црвеном звездом" - нагласио је Илић.

Бањалучани су се сусрели и са четвртом Звездином "звијездом" Владимиром Петровићем Пижоном, који је некада био тренер Бањалучана.

"Пижон је био пресрећан због наше посјете и драго му је што сарадња два клуба јача" - наставио је Илић.

Жеља челника "црвено - плавих" је да 10. октобар буде истински празник фудбала.

"Познато је да у Бањалуци и Републици Српској уз Борац Црвена звезда има највише навијача. Због тога желимо да ово буде прворазредан спортски спектакл, али и најава још чвршће везе са клубом из Љутице Богдана".