latinica  ћирилица
16/09/2014 |  09:29 | Аутор: РТРС

Ово је нова Мис САД

Мис Њујорка, Кира Казанцев, постала је Мис САД. Ово је трећа година заредом да је овом титулом крунисана дјевојка из Њујорка.

Казанцева, која је рођена у Калифорнији, преселила се у Њујорк како би тамо студирала, говори три језика и ватрени је борац за права особа које су биле изложене насиљу у кући.

У дијелу такмичења намијењеном представљању талената, Казанцева је отпевјала пјесму Фарела Вилијамса “Happy“ док је сједећи прекрштених ногу лупала пластичном чашом о под.

Можда и није била најљепша дјевојка, али је све купила својим талентом, што је једна од категорија у којој се Американке такмиче.

Ипак, било је доста незадовољних на друштвеним мрежама. Ипак, мисица је изјавила сљедеће: "Жељела сам да дјевојчице широм Америке схвате да могу да покажу било који таленат на националној телевизији и да и даље постану мис Америке и проводе се као никада у животу".

Одмах иза Казанцеве нашла се Мис Вирџиније, Кортни Пејџ Герет. Међу осталим финалистима нашле су се још Мис Арканзаса Ештон Џо Кембел, Мис Флориде Викторија Коуен и Мис Масачусетса Лорен Кун.