latinica  ћирилица
15/09/2014 |  13:24 | Аутор: РТС

Звезда: Наставља се пљачкање од стране Караџића

Након ремија у Крушевцу (0:0), руководство клуба са Маракане било је огорчено суђењем на мечу, за шта као директног кривца виде предсједника ФСС-а Томислава Караџића.

Послије меча под Багдалом, у којем им судија Сантрач у три спорне ситуације није свирао пенал, управа Црвене звезде осула је паљбу на првог човјека Савеза.

"Наставља се пљачкање Црвене звезде од стране Томислава Караџића и његове лоповске организације. Првенство је тек почело, а већ се дешавају отимачине, као ова у Крушевцу. Нико не може да нас убиједи да од три спорне ситуације судија не свира ниједан пенал за Црвену звезду, а за нашег противника свира сумњив пенал. То не може бити судијски превид, то је изрежирано јер је читава судијска екипа била уигранa", рекао је члан Звездиног управног одбора Зоран Башановић за сајт "www.redstarbelgrade.info" и додао:

"Тешко је одбранити титулу када на путу стоји предсједник Савеза који има све механизме да вас заустави и он то бескрупулозно и чини. Поставио је своје климоглавце да обављају све функције у Савезу и слијепо га слушају, поготову послије реконструкције у судијској организацији овога љета. Али Црвена звезда је сама крива због тога јер није остала досљедна свом циљу од прошле године да највећу штеточину трајно одстрани из српског фудбала. Наивно смо вјеровали да ће бити коректан и поштен. Ми сада морамо опет преузети иницијативу да урадимо оно што смо морали да урадимо прошле године. Нема среће ни за Црвену звезду ни за српски фудбал док из њега не оде Томислав Караџић", закључио је он.

Црвена звезда је у Крушевцу освојила само бод против Напретка (0:0), у мечу у којем је домаћину досуђен пенал а гостима није, иако су три ситуације у шеснаестерцу биле спорне.