latinica  ћирилица
14/09/2014 |  09:33 | Аутор: sport.ba

Џумхур разочаран подршком у Дејвис купу

Најбољи бх. тенисер Дамир Џумхур објавио је на свом Фејсук профилу отворено писмо у којем је разочарано констатирао мањак подршке са трибина у дворани на Мојмилу.
Дамир Џумхур - Фото: АП
Дамир ЏумхурФото: АП

Позвао је све навијаче да дођу да их подрже у борби за побједу против Литваније:

"Играо сам један од најбољих мечева за репрезентацију јучер против Литваније. Задовољан сам тим, али сам разочаран једном ствари. Није ми јасно да у главном граду наше Босне и Херцеговине, у граду који има пола милиона становника не може да се скупи бар 1000 људи који ће доћи да нас подрже у најбитнијем мечу до сада"!

"У мечу којем можемо ући у прву групу побједом. У тој исто првој групи сљедеће године се може десити да играмо са Србијом и Америком уколико оне изгубе своје мечеве овог викенда. Није ми ово никако јасно!! Је ли 5 КМ пуно да се да? Ако јесте подијелићемо карте али дајте напуните малу дворану и подржите нас".

"Позивам све Босанце и Херцеговце, све моје пријатеље, све навијаче, све људе који воле тенис, све вас позивам да дођете сутра и одведете нас до побједе јер 200 људи који су било данас је срамотно а онима који су дошли хвала на фантастичној подршци! Хвала свима!", написао је Џумхур.