latinica  ћирилица
ШОУ ЏОНАТАНА РОСА | 20/02/2014 | 09:02

Седма емисија

Први гост Џонатана Роса у овоседмичној емисији је енглески глумац, велика звијезда у Америци, пргави амрички доктор из серије Хаус, Хју Лори!

О почецима емитовања серије Др.Хаус , чудним болестима и на чијем је лику заснован? Зашто је пустио браду, о пресељењу у Америку, зашто не воли Твитер, о одржавању кондиције, сарадњи и пријатељству са глумцем Стивеном Фрајем.

Фудбалер који је постао глумац: Ерик Кантона! Који му је омиљени град у којем је живио? Које су најбоље године за фудбал и гдје их је провео, о саиграчим и навијачима и како је одлучио да се бави глумом након фудбалске каријере, открива као други гост у овој емисији!

Двоструки добитик Оскара, један од најбољих филмских глумаца Дастин Хофман као трећи ексклузивни гост! Хофман прича о свом првом послу конобара који је радио чак 12 година!

Да ли је улога у филму Дипломац била преломни тренутак у његовој четрдесет година дугој каријери? Које су колеге глумци оставили највећи утисак на њега и како остати у браку тридесет година савјетује Џонатана Роса и гледаоце!

Музички гости ове суботе је амерички бенд Госип! (''Gossip'')