latinica  ћирилица
ШОУ ЏОНАТАНА РОСА | 21/01/2014 | 11:38

Трећа емисија

Џонатан Рос у својим емисијама угошћава најпопуларније особе на планети. Вивијен Вествуд, Дејвид Бекам, Глен Клоуз и Џеки Чен насмијаваће нас заједно са Џонатаном, а у музичком дијелу забављаће нас тренутно највећа имена свјетске музичке сцене: Лејди Гага, Шакира, Џеј-Зи, Лили Ален...

Свјетска музичка легенда, продао на дестине милиона плоча: Лајонел Ричи као први гост! Бивши члан групе Комодрос, једне од најекстремнијих фанки бендова тог времена. Како је Џонатан Рос отпјевао први хит Комодорса Machine Gun пред публиком? Кога је Лајонел Ричи назвао великим мајстором фанка? Како је било радити за тада највећу издавачку кућу и са којом су групом Комодорси били двије и по године на турнеји?

Други гост у емисији био је један од најнаграђиванијих британских глумаца, Мајкл Шин. Глумац невјероватних трансформација, чији су филмови номиновани за Оскаре (Краљица и Фрост-Никсон). Зашто је био нервозан кад ја упознао Дејвида Фроста и колико му је било занимљиво глумити Британског премијера Тонија Блера?

Још један гост у овој емисији: амерички глумац акционих филмова, Вин Дизел. О видео - игрицама, омиљеном филмском лику, филмовима које је снимио али и о будућим пројектима, уз дозу хумора са Џонатаном Росом а прије музичке нумера гостујуће групе Спаркс!