latinica  ћирилица
ШОУ ЏОНАТАНА РОСА | 10/01/2014 | 11:02

Прва емисија

Џонатан Рос у својим емисијама угошћава најпопуларније особе на планети. Вивијен Вествуд, Дејвид Бекам, Глен Клоуз и Џеки Чен насмијаваће нас заједно са Џонатаном, а у музичком дијелу забављаће нас тренутно највећа имена свјетске музичке сцене: Лејди Гага, Шакира, Џеј-Зи, Лили Ален...

Прва емисија Џон Рос Шоу на екране доноси интернационалне звијезде али и занимљиве умјетнике. Џонатан Рос је у првом издању свог шоа угостио стенд-ап комичара Ли Еванса, глумца, режисера и свјетског путника Стивена Фраја и планетарно популарног холивудског глумца Тома Круза!

Због чега је Том Круз два пута опсовао и на које питање није хтио да одговори Џону Росу? Kоје су то какапо животиње, гдје живе и како је радио емисију ''Посљедња прилика да их видите'' открива Стивен Фрај, а како је то имати 18 000 посјетилаца на наступу у леденој дворании и зашто је то њему смијешно препричава најпопуларнији британски стенд-ап комичар Ли Еванс.

У музичком дијелу емисије послушајте награшивану шкотску групу Франц Фердинанд, који изводе своје напознатије пјесме. Шоу Џонатана Роса на програму Телевизије Републике Српске мођете гледати сваке суботе од 21,10 часова.