X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
06:00 | четвртак, 27. Април
Јутро и радио су из исте приче?
У РС има око 20.000 предузетника који запошљавају око 40.000 радника. Међутим, због скупе струје и кирије често одјављују радње, и настављају да раде на црно. У Занатско предузетничкој комори РС кажу да радње које званично престају да раде само прелазе у сиву зону, јер све теже могу да зараде довољно како би измиривали све обавезе. С друге стране, у Инспекторату РС напомињу да се неовлашћено обављање одређеним занимањем третира као кривично дјело. Треба ли занатлијама, и малим предузетницима омогућити олакшице?
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм