X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 19. Фебруар
Јутро и радио су из исте приче!
За неке је куповина половне робе стил живота, а за неке потреба. У продавницама половне робе може се купути одјећа и обућа, техника, намјештај и разне друге потребне и непотребне ствари, по знатно нижим цијенама него иначе. То су готово једина мјеста на којима се не жале на пад промета. Роба на наше тржиште најчешће стиже из Њемачке, Аустрије, Италије или Француске и до десет пута је јефтинија него у редовној продаји. Купци наводе их у продавнице половне робе најчешће привлачи добар однос цијене и квалитета. Да ли ви купујете половну робу? Наведите нам добре примјере уштеде при копувини неке половне ствари.