X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
06:00 | сриједа, 20. Септембар
Јутро и радио су из исте приче!
Мало је оних који немају "животни сан". Без обзира на то шта смо до сада постигли у животу, колико смо напредовали у каријери, или стекли материјалног богатства, увијек желимо више. Такође, оно што нас врло често мотивише је остваривање животног сна. То је углавном оно што нам се помало чини и недостижним. Некоме је то егзотично путовање, некоме покретање властитог посла, много пара, завршетак жељеног факултета или постизање максимума у каријери. Такође, док је једнима животни сан да доживе успјех својих ближих, дјеце или унучади, другима га испуњавају скоком падобраном, пењањем на кров свијета или путовањем у свемир. Дакле, сваком има свој животни сан. Који је ваш?
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм