X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | петак, 19. Октобар
Јутро и радио су из исте приче!
На јавним Универзитетима у Републици Српској тек што је почела академска година, студенти сагледавају могућности о остваривању стипендија. Већ по пракси, прво конкурсе расписију локалне заједнице, а средином новембра то чини и Министартво просвјете и култире РС, као и Фондација др Милан Јелић, у оквиру Министартва науке и технологије РС. Иако студенти морају да задовоље захтјевне критеријуме, интересовање за стипендије је велико. Такође, у Републици Српској је мало компанија и предузећа које додјељују стипендије, иако су многи мишљења да би то било пожељно због све учесталијег одласка младих, посебно оних којима је главни приоритет запослење након завршетка школовања. О износу стипендија, критеријумима и редовности ипслате, говоримо у "Разбудилнику"!