X

За ваш уређај је
доступна апликација

Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
09:00 | понедјељак, 29. Мај
ЈУТРО И РАДИО СУ ИЗ ИСТЕ ПРИЧЕ
Бајкер је израз који се користи за припадника специфичне супкултуре чија је главна карактеристика вожња мотора, односно начин живота, облачења и друштвених вриједности. Бајкере често прати лош глас, највише због предрасуда, а то значи незнања. У посљедње вријеме на нашим просторима кроз разне, нарочито хуманитарне, акције ти људи поправљау свој имиџ. Како ви доживљавате бајкере, или још боље, ако сте један од заљубљеника у моторе објасните нам шта за вас значи мотор и тај начим живота.
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм