latinica  ћирилица
16/07/2024 |  14:19 ⇒ 14:28 | Аутор: РТРС

Познати сви извођачи 12. Фрешвејв фестивала

Неке од највећих регионалних и свијетских звијезда окупиће се овог љета на бањалучкој тврђави Кастел од 1. до 3. августа на 12. Фрешвејв фестивалу, а организатори су представили комплетирану листи извођача.
Фрешвејв фестивал - Фото: Уступљена фотографија
Фрешвејв фестивалФото: Уступљена фотографија

Како је наведено у саопштењу, завидну листу имена предводе хедлајнери Hot Since 82, "Adana Twins", Konstantin Sibold, Raxon, "Drunken Kong", Coeus i čuvene "999999999" kao i ко-хедлајнери фестивала Grše, "Who See", "Cunami Flo", Hiljson Mendela, Z++, Vojko V којима се придружује још преко 70 извођача, који ће наступити на некој од пет фестивалских бина.

- Ограниченог броја и по промотивној цијени поведите другара/другарицу која недостаје јер је у току 3+1 акција у оквиру које за три купљене улазнице четврту добијате потпуно бесплатно, а све информације у вези са овом акцијом као и са цијеном улазница пронађите на званичном сајту фестивала или путем продајног партнера фестивала, тикет сервиса kupikartu.ba - појаснили су организатори.

Поводом новог издања Фершвејв фестивала, како даље наводе, очекују публику и у фестивалском кампу уз бедеме тврђаве Кастел, на лијевој обали ријеке Врбас. "Осмишљен за потпуно уживање и епицентар најбољих фестивалских садржаја, овог љета од 31. јула до 4. августа биће потпуно бесплатно на располагању свима који купе тродневну фестивалску улазницу", наведено је даље.

Како би на вријеме обезбједили своје мјесто у фестивалском кампу потребно је да се уз већ купљену тродневну фестивалску улазницу пријавите на Фрешвејв фестивал камп на званичном сајту фестивала.

- Број мјеста бесплатног кампа је ограничен, па пожурите, искористите 3+1 акцију и резервишете најбољи смјештај за најбоље издање најбољег БиХ фестивала - Фрешвејв фестивала 2024 - закључују организатори.