latinica  ћирилица
25/09/2024 |  22:07 ⇒ 22:19 | Аутор: РТРС

Осумњичени за крађу квада спроведен у Окружно јавно тужилаштво (ВИДЕО)

Н.Р. из Бањалуке, који је ухапшен јутрос у оквиру акције "Cross" због сумње да је из гараже приватне куће у Лакташима украо квад, спроведен је вечерас у Окружно јавно тужилаштво.
Спровођење - Фото: РТРС
СпровођењеФото: РТРС

Подсјетимо, припадници Полицијске управе Бањалука у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске реализовали су оперативну акцију "Cross" у оквиру које су јутрос око 4.45 часова ухапсили Н.Р. из Бањалуке због постојања основа сумње да је починио кривично дјело тешка крађа.

Полицијској станици Лакташи, 19. септембра 2024. године оштећено лице је пријавило да је непознато лице током ноћи 18/19. септембра 2024. године из гараже породичне куће у Лакташима отуђило четвороцикл тзв. квад.

Предузимањем оперативних мјера и радњи, полицијски службеници су синоћ на подручју Лакташа, пронашли отуђени четвороцикл, а данас су на основу Наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршени претреси на више локација на подручју Бањалуке и Лакташа.

Том приликом су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука