latinica  ћирилица
25/09/2024 |  21:57 ⇒ 22:36 | Аутор: РТРС

ПДП: Навикли смо да побјеђујемо на Кочићевом вијенцу

У мјесној заједници Кочићев вијенац навикли смо да побјеђујемо, а тако ће бити и овај пут, поручио је током вечерашње трибине нослилац листе ПДП-а за Скупштину града Бања Лука Бранислав Бореновић.
Трибина ПДП-а - Фото: РТРС
Трибина ПДП-аФото: РТРС

- Велики број људи је дошло да подржи Станивуковића и сва његова дјела, јер је напорно је радио све ове претходне године. Вечерашња посјета говори да ће Бањалука имати свијетлу будућност јер дјела побјеђују сво зло и недјела које су неку покушали да наметну - поручио је Бореновић.

Још 11 дана остало је када бирамо будућност Бањалуке и када бирамо између оних који граде и оних који не граде, поручили су кандидати ПДП-а за одборнике у Скупштини града.

Томислав Грабовица поручио је да су мјештани Кочићевог вијенца презадовољни свиме што је до сада учинио градоначелник Станивуковић.

- Атмосфера на Кочићевом вијенцу показује да је све оно што смо радили било са образом - рекао је кандидат за одборника Бојан Кресојевић.

На одржаној трибини на Кочићевом вијенцу кандидати су нагласили како ће ово бити највећа и најзначајнија побједа до сада.