latinica  ћирилица
25/09/2024 |  21:48 ⇒ 22:01 | Аутор: СРНА

Додик: Желимо да наставимо радити на добробити грађана

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас да у Козарској Дубици жели да послије локалних избора настави да проводи све активности на добробит грађана ове општине.
Милорад Додик у Козарској Дубици - Фото: СРНА
Милорад Додик у Козарској ДубициФото: СРНА

Додик је пружио подршку кандидату СНСД-а за начелника општине Игору Савковићи, као и листи ове странке чији је носилав Раденко Рељић, коме је захвалио јер је остао вјеран политици СНСД-а и странци.

- Рељић је наслиједио општину која је била у дубиози, која је готово била безизлазна, учинили смо да уз помоћ Владе Републике Српске и Србије стабилизујемо ситуацију и сада је потребно да идемо даље - рекао је Додик у Козарској Дубици гдје присуствује предизборнном скупу.

Он је истакао да се радује што ће Игор моћи да настави ту политику стабилизације.

Савковић је захвалио предсједнику за подршку коју даје, истакавши да је СНСД у Козарској Дубици урадио низ великих пројеката.

Он је навео да ће фоксу ставити на пољопривредне произвођаче, ученицима обезбиједити бесплатне уџбенике и субвенционисати превоз до школа, а водићемо бригу и са привредницима са којима ће, кажем, заједно јачати заједницу.

Рељић је истакао да препуна спортска дворана у Дубици говори да је СНСД најмоћнија партија била и биће.

Захвалио је Додику, Влади Србије за помоћ општини која је наслиједила огромне дугове.

- Ми смо у протеклих осам година уложили много енергије да санирамо те дугове и сада имамо прилично стабилну ситуацију - рекао је Рељић и додао да вјерује у изборну побједу Игора Савковића.