latinica  ћирилица
25/09/2024 |  19:57 ⇒ 22:01 | Аутор: РТРС

Додик: Глас за СНСД је глас за интегрисање свих људи у Српској

Предсједник СНСД-а Милорад Додик позвао је вечерас становнике Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева да на предстојећим локалним изборима гласају за кандидате ове странке и политику СНСД-а која интегрише сваког човјека и цијелу Републику Српску.
Додик на трибини у Источном Сарајеву - Фото: СРНА
Додик на трибини у Источном СарајевуФото: СРНА

Кандидат СНСД-а за начелника Источне Илиџе Мирослав Вујичић очекује убједљиву побједу 6 октобра.

- Сигуран сам да је народ препознао наш програм и идеје које ћемо реализовати у наредном четверогодишњем мандантном периоду, изашли смо с конкретним стварима и понудили алтернативу у односу на постојеће власти - рекао је Вујичић.

Носилац листе СНСД-а у Источној Илиџи Сташа Кошарац истиче да је 32 године општина Источна Илиџа у застоју.

- Погледајмо Источно Ново Сарајево, погледајмо Пале и општине гдје је СНСД на власти. Источна Илиџа све ове године није сарађивала с институцијама Српске то је политика коју ови грађани препознају и желе да казне на овим изборима - нагласио је Кошарац.

Синергија Републичких и локалних власти у Источном Новом Сарајеву треба да буде примјер и за општину Источна Илиџа поручио је предсједник СНСД-а Милорад Додик.

- Мени треба начелник који ће ову општину вратити у срце Републике Српске, који неће мрзити Републику Српску и преговарати неовлаштено о томе да се користи земљиште за проширење аеродрома у Сарајеву и много чега другог што смо овде видјели истакао је Додик.

Прво и најважније што ће власти СНСД-а направити у Источној Илиџи уколико Мирослав Вујичић побједи је обданиште за 300 дјеце, поручено је на трибини СНСД-а.