latinica  ћирилица
25/09/2024 |  16:44 ⇒ 16:55 | Аутор: СРНА

Стевандић: Очекујем два одборника у СО Котор Вароша

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић оцијенио је да се организованим радом у Котор Варошу може постићи добар изборни резултат, а то су два одборника и побједа заједничког кандидата за начелника Ненада Пезеровића.
Уједињена Српска у Котор Варошу - Фото: СРНА
Уједињена Српска у Котор ВарошуФото: СРНА

- Убијеђен сам да ћемо након локалних избора бити дио скупштинске већине у Котор Варошу. Овдје имамо одличну листу, са носиоцем који је одговоран директор једног јавног предузећа у Републици Српској, а млади, јаки, енергични и образовани људи које он предводи су сигурно одлично рјешење за напредак Котор Вароша - нагласио је Стевандић.

Он је увјерен у побједу Ненада Пезеровића, кандидата СНСД-а за начелника општине, јер су Котор Варошу потребне промјене.

- Сматрам да ће се наш општински одбор са два одборника у локалном парламенту етаблирати као фактор који одлучује и који ће донијети превагу у побједи Пезеровића за начелника - навео је Стевандић.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Владан Ђекановић захвалио је Стевандићу за подршку и најавио знатно већи број гласова на предстојећим изборима за одборничку листу.

- Пресрећан сам што могу да кажем да сам носилац овакве листе, која има велики број младих и школованих људи и људи који су домаћини. Очекујемо добар резултат у општини Котор Варош, најмање два мандата - истакао је Ђекановић.

Он је додао да ће као коалициони партнер пружити максималну подршку заједничком кандидату за начелника Ненаду Пезеровићу.