latinica  ћирилица
25/09/2024 |  16:30 | Аутор: РТРС

Слободан Протић за мјере које ће олакшати живот породицама

Слободан Протић, носилац листе Социјалистичке партије Српске - Горан Селак за Скуштину града Лакташи деценијама заступа идеје једнакости, правичности и солидарности у друштву, настојећи да побољша живот свих грађана, посебно оних којима је помоћ најпотребнија.
Слободан Протић - Фото: СРНА
Слободан ПротићФото: СРНА

Протић је својим дугогодишњим радом и политичким ангажманом доказано предан циљевима који су у служби сваког човјека и залаже се за мјере које ће олакшати живот породицама и ојачати социјалну заштиту.

Протић је и члан предсједништва СПС-а, а својим дугогодишњим радом и политичким ангажманом доказано је предан циљевима који су у служби сваког човјека. Као ожењен човјек, отац два сина и дјед четворо унучади, добро разумије потребе и изазове породичних људи, те се залаже за мјере које ће олакшати живот породицама и ојачати социјалну заштиту.

Протић остаје посвећен вредностима правде и равноправности, које су темељ његовог политичког рада и програма, те се бори за боље услове живота за све грађане Републике Српске, наводи се у саопштењу.